vanđelić ide u adris

Davor Tomašković postaje predsjednik Uprave Croatia osiguranja

30.01.2019 u 15:56

Bionic
Reading

Na današnjoj sjednici Nadzorni odbor Croatia osiguranja imenovao je Davora Tomaškovića kandidatom za člana Uprave. Poslije završetka zakonom predviđenog postupka i odobrenja regulatora Nadzorni odbor imenovat će Davora Tomaškovića predsjednikom Uprave Croatia osiguranja

'Sadašnji predsjednik Uprave Croatia osiguranja Damir Vanđelić uspješno je vodio kompaniju tijekom druge faze restrukturiranja, što je dovelo do rasta svih ključnih pokazatelja poslovanja. Vanđelić je predložen za člana Uprave Adris grupe, o čemu će odgovarajuću odluku donijeti Nadzorni odbor Adrisa, a bit će predložen i za člana Nadzornog odbora CO-a', priopćeno je iz kompanije putem Zagrebačke burze.

Kako je predviđeno organizacijskim promjenama u Adrisu, za članove Uprave Adris grupe predloženi su i sadašnji direktor kontrolinga Adris grupe Hrvoje Patajac te direktor pravnih poslova Roberto Škopac.

S obzirom na to da je Stipanka Ivandić Štefanek imenovana direktoricom Abilije, Upravu Adrisa, nakon provedbe svih navedenih promjena, činit će: Ante Vlahović, predsjednik Uprave, te članovi Marko Remenar, Damir Vanđelić, Hrvoje Patajac i Roberto Škopac.

Podsjetimo, na sjednici Nadzornog odbora Hrvatskog Telekoma održanoj sredinom veljače Tomašković je podnio ostavku i najavio je da 1. travnja 2019. odlazi s pozicije predsjednika Uprave HT-a te da nastavlja karijeru izvan DT Grupe.