ISTRAŽIVANJE AC NIELSENA

Čarli i Permetal najbolji proizvodi prema ocjeni potrošača

18.10.2016 u 10:31

Bionic
Reading

Čarli i Permetal, brendovi tvrtke Labud, dobitnici su nagrade Odabrani Proizvod godine prema istraživanju agencije AC Nielsen u kojem je sudjelovalo 2000 hrvatskih kućanstava

Čarli je najbolji proizvod u kategoriji deterdženta za ručno pranje posuđa, a Permetal je najbolji u kategoriji odmašćivača.

'Svaka nagrada i svako priznanje su uvijek dobrodošli i dočekujemo ih s veseljem. Ali nagrade koje dolaze od potrošača su ipak one koje imaju najveću vrijednost. Od prošle godine Labud je dio Meteor grupe koja je u vrlo kratkom roku provela restrukturiranje kompanije i pokrenula investicijski ciklus koji nam je dao potreban vjetar u leđa i omogućio daljnji uspješan rast i razvoj ove tradicionalne hrvatske kompanije. Ovakva potvrda od naših potrošača pravi je putokaz da smo na pravom putu. I to nas motivira da budemo još bolji i inovativniji. Labud je na tržištu prisutan 70 godina (slijedeće godine obilježavamo obljetnicu), a naši glavni brandovi preko 40 godina i u tom periodu smo zauzeli liderske pozicije na tržištu, unatoč snažnoj domaćoj i inozemnoj konkurenciji, a što je najbitnije Permetal i Čarli su osvojili prvo mjesto u srcima naših potrošača, što ova nagrada i potvrđuje. Ponosni smo na nagrade koje su dobili naši proizvodi Čarli i Permetal, ali prvenstveno povjerenjem koje nam kupci svakodnevno poklanjanju. Jedan od temelja naše dugotrajnosti, uz beskompromisno inzistiranje na kvaliteti, su i stalne inovacije – kontinuirano usavršavamo postojeće i uvodimo nove proizvode te za sljedeću godinu pripremamo zanimljive i atraktivne novitete u brandovima: Sanitar, Permetal i Čarli, za koje smo uvjereni da će se također brzo naći među omiljenim proizvodima hrvatskih potrošača!', izjavila je Milica Damjanović, Voditeljica marketinga, Labud d.o.o.