osmominutni razgovori

Career Speed Dating i ove godine spaja studente i poduzeća

07.11.2022 u 17:13

Bionic
Reading

Ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga otvorilo je svoje prijave za studente. Događaj će se održati 15. prosinca 2022. godine u online izdanju, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje do petka 25. studenog 2022. godine. Organizatori događaja, Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT, pozivaju zainteresirane da se i maksimalno iskoriste svojih osam minuta

Career Speed Dating jedinstveni je događaji koji će na jednom mjestu – ove godine u svojem online izdanju, povezati studentice i studente te predstavnike poduzeća koji žele upoznati ambiciozne studentice i studente.

Studenti će imati priliku upoznati predstavnike poduzeća kroz osmominutne informativne razgovore. Ove godine prijavljena su 54 poduzeća podijeljena u devet skupina koje se razlikuju po stručnim interesima i željenim profilima studentica i studenata. Tvoja najveća prednost je što samostalno biraš s kojom ćeš skupinom poduzeća dejtati ovisno o tvojim interesima. Nakon informativnog razgovora dobit će, ali i dati povratnu informaciju na protekli razgovor.

Prijavite se na Career Speed Dating do 25. studenog 2022. godine. Koje skupine poduzeća mogu biti vaše dejting opcije provjerite na poveznici, a za više informacija možete pratiti Instagram, LinkedIn i Facebook.