SUPERNOVA GRUPA

Austrijanci se hvale širenjem u Hrvatskoj: Vlasnici smo najvećeg broja šoping centara

19.03.2018 u 11:57

Bionic
Reading

Austrijska Supernova grupa preuzela je četiri trgovačka objekta: Centar Kaptol, Branimir centar i Centar Cvjetni u Zagrebu te City Colosseum u Slavonskom Brodu

'Supernova grupa povećala je broj shopping kvadrata u Hrvatskoj na čak 260.000 četvornih metara i dodatno ojačala poziciju vodeće tvrtke u Hrvatskoj po broju trgovačkih centara u vlasništvu', navodi se u priopćenju iz austrijske kompanije.

'U sklopu Branimir centra, u suradnji s partnerskom tvrtkom City Zagreb Hotel, otvorit ćemo hotel s novim, dosad nepostojećim konceptom na hrvatskom tržištu, hotel Canopy, urbani brend lanca Hilton. Centar Kaptol doživjet će potpuni rebranding i promjenu modela poslovanja, u skladu s postojećom arhitektonskom vizijom objekta smještenog u starom, tradicionalnom dijelu Zagreba.

Svi planovi razvoja, kako novih tako i postojećih shopping centara u portfelju grupe, usmjereni su na zadovoljstvo kupaca i posjetitelja, čije iskustvo pri posjeti želimo učiniti što boljim i ugodnijim. Taj koncept nastojimo pronaći i primijeniti u svim našim centrima', ističe Paul Merdzo, direktor Supernova projekata za Hrvatsku povodom daljnjeg širenja Supernove u Hrvatskoj.

Uz nove akvizicije, Supernova grupa trenutno posjeduje 14 operativnih projekata u Hrvatskoj, a u svim trgovačkim objektima Supernove u Hrvatskoj - shopping centrima i retail parkovima - zaposleno je 6.470 osoba.

Ukupna dosad ostvarena investicija Supernova grupe u Hrvatsku iznosi oko 400 milijuna eura.

  • +10
Trgovački centar Supernova Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/PIXSELL