no što dalje

Ante Vlahović ostaje predsjednik Adris grupe do kraja godine

  • Autor: N. S./Hina
  • Zadnja izmjena 27.06.2019 15:02
  • Objavljeno 27.06.2019 u 15:02
Ante Vlahović

Ante Vlahović

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Adris

Nadzorni odbor (NO) Adris grupe produžio je mandat predsjedniku Uprave Anti Vlahoviću do kraja ove godine, a za novog je člana Uprave imenovan Roberto Škopac, koji je ujedno podnio ostavku na članstvo u NO, izvijestili su u četvrtak iz rovinjske kompanije.

Kako se navodi u objavi, Nadzorni odbor je na danas održanoj sjednici Vlahoviću produljio mandat za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca ove godine, dok Škopcu mandat počinje teći 1. srpnja ove i traje do 30. lipnja 2023. godine.

Škopac je ujedno podnio ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora te s današnjim danom prestaje biti njegov član.

Promjene u Upravi i Nadzornom odboru Adris grupe bile su najavljene nakon nedavno održane glavne skupštine, koja je odlučila da dugogodišnji čelni čovjek tvrtke Ante Vlahović od početka iduće godine ulazi u Nadzorni odbor. 

"Dosadašnji predsjednik Uprave, Vlahović, izabran je za člana Nadzornog odbora s početkom mandata 1. siječnja 2020. godine. Za člana Nadzornog odbora izabran je i Vitomir Palinec, direktor financija Adris grupe, čiji mandat počinje zaključenjem ove glavne skupštine na kojoj je izabran", izvijestili su iz Adrisa u priopćenju sa skupštine održane 11. lipnja. 

Inače, uz predsjednika Uprave Antu Vlahovića, članovi Uprave Adris grupe su Marko Remenar te Damir Vanđelić. Vanđelića je Nadzorni odbor za člana Uprave imenovao krajem travnja i na tu je dužnost stupio 1. svibnja ove godine, a sukladno današnjoj odluci Nadzornog odbora, s početkom srpnja u Upravu ulazi i Roberto Škopac. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!