RAST INTERESA

Air Serbia povećava broj letova prema Zagrebu i Ljubljani

09.11.2021 u 15:02

Bionic
Reading

Zbog povećanog interesa putnika, Air Serbia će u zimskoj sezoni povećati frekvenciju regionalnog prometa, uvođenjem dodatnih letova za Zagreb i Ljubljanu.

U idućem razdoblju srpski nacionalni zračni prijevoznik ostat će jedini zračni prijevoznik koji povezuje Beograd s hrvatskim i slovenskim glavnim gradom, priopćeno je iz Air Serbije.

Od 10. prosinca 2021. do 14. siječnja 2022. povećava se broj tjednih letova između Beograda i Zagreba. Tijekom tog blagdanskog razdoblja, Air Serbia će na ovoj liniji prometovati do deset puta tjedno. Dodavanjem dva tjedna leta za Ljubljanu, petkom i nedjeljom, obujam prometa na ovoj liniji povećat će se na devet tjednih letova, od 14. studenog 2021. do 25. ožujka 2022. godine.

"Zbog povećane potražnje za zračnim prijevozom do destinacija u regiji, čija popularnost tradicionalno raste tijekom novogodišnjih praznika, odlučili smo uvesti dodatne letove i putnicima dati veći izbor prilikom planiranja putovanja. Posebno smo ponosni na činjenicu da već dugo ustrajemo kao jedini avioprijevoznik koji povezuje Beograd sa Zagrebom i Ljubljanom. Osim snažne povezanosti gradova u regiji, putnicima omogućujemo i lakši pristup destinacijama unutar naše mreže diljem Europe i svijeta", rekao je Jiri Marek, direktor komercijale i strategije Air Serbije.

Air Serbia Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić/PIXSELL

Zahvaljujući vrlo povoljnim terminima, putnicima će biti omogućene dobre veze između Zagreba i mnogih gradova u mreži Air Serbia, kao što su - Amsterdam, Barcelona, ​​Berlin, Kopenhagen, Frankfurt, London, Moskva, New York, Oslo, Pariz, Podgorica, Prag, Rim, Stockholm, Beč, Tivat i Zürich.