od 18. do 20. listopada

24. Golden Drum Festival sutra će otvoriti svoja vrata

17.10.2017 u 13:21

Bionic
Reading

24. Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum sutra će otvoriti svoja vrata. Komunikacijski i oglašivački profesionalci iz cijelog svijeta okupit će se od 18. do 20. listopada u Grand Hotelu Union u Ljubljani

Više od 1000 kreativnih radova iz 27 zemalja natječu se za prestižne nagrade, a 30 stručnjaka održat će govore na pozornici Golden Drum Festivala. Osim bogatih kongresnih programa, delegati će imati velike mogućnosti umrežavanja. U petak navečer sve će oči biti usmjerene prema pobjednicima ovogodišnjeg festivala.

'Golden Drum Festival potiče kreativnost i inovativnost. Nagradit će najbolje i stvoriti prvake našeg, ne uvijek dovoljno cijenjenog posla i usmjeriti industriju od prosjeka prema izvrsnosti. Drago nam je što će sudionici festivala, govornici i suci pomoći da ostavimo svoj trag i zajedno stvorimo novu priču', kaže Mojca Briščik, predsjednica Golden Drum Festivala i izvršna direktorica Slovenske oglašivačke komore.

Od 9 sati nadalje delegati će imati priliku vidjeti prijavljene radove koji se natječu za prestižne festivalske nagrade. Kongresni program započet će u 13 sati govorom Adriana Botana, McCann, Ujedinjeno Kraljevstvo. U petak će sudionici moći slušati predsjednika Brunu Bertellija, Publicis Worldwide u Italiji, koji će govoriti o ljubavi između reklama i glazbe. Mnogi drugi govornici ostavit će svoj trag na pozornici Golden Druma, kao što su Carla Cammilla Hjort, Space10, Danska, Marco Cremona, Google, Velika Britanija, Christian Flodén, Spotify, Švedska, Tjaša Ficko, Ljubljana, Slovenija, Daria Ovečkina i Anton Rozhin, Voskhod, Rusija.

Festival će biti popraćen živahnim društvenim događajima, počevši od otvorenja u srijedu navečer u 21 sat. Vrhunac će biti gala događaj u petak navečer, na proglašenju Golden Drum pobjednika i okončanju 24. Golden Drum Festivala završnom zabavom.

Više o Golden Drum Festivalu na adresi www.goldendrum.com.