OSTANI DOMA

Virtualni posjet muzejima automobila; Pogledajte neke od najljepših automobila iz udobnosti svoga doma

08.04.2020 u 11:03

Bionic
Reading

Unatoč činjenici da smo paralizirani pandemijom koronavirusa i da mnogo toga ne radi postoji mnogo muzeja automobila koji nude besplatan virtualni obilazak

Ovih dana brojni stručnjaci vam savjetuju kako je najbolji način da ostanete zdravi i ne zarazite se koronavirusom, pod uvjetom da ste svoj posao prisiljeni raditi od kuće ili ste jednostavno na 'prisilnom' godišnjem, taj da jednostavno – ostanete doma!

Znamo, nije to lako, no sada imate možda i malo više vremena, pa vam predlažemo da iskoristite priliku i posjetite neke od najzanimljivijih muzeja automobila bez napuštanja svoga doma.

Postoji mnogo muzeja automobila s jedinstvenim eksponatima, koji zbog pandemije koronavirusa moraju ostati zatvoreni. Srećom, postoje i oni muzeji koji nude virtualni obilazak ili ih se može pogledati na Google Street View-u. Neke su izložbe čak i cijelu kolekciju postavile na webu s dodatnim informacijama.

Za vas smo sastavili popis muzeja koji pružaju virtualni pristup. Abecednim redom od A za Audi do V za Volvo, zastupljeno je desetak fascinantnih proizvođača automobila, sve što je potrebno je da kliknete na pripadajući link s imenom određenog muzeja:

Želimo vam ugodnu zabavu!