auto zubak

Veliki izbor provjerenih rabljenih vozila dostupnih odmah

22.09.2022 u 10:49

Bionic
Reading

Tražite kvalitetna rabljena vozila? Došli ste na pravo mjesto! Najpovoljniji rabljeni automobili su u AutoZubaku uz velik izbor modela svih marki i online rezervaciju

Svi rabljeni automobili pregledani su u 60 točaka i garantirana je njihova ispravnost a možete ih pogledati u 360 stupnjeva i rezervirati online. Uz svako vozilo koje nije pod tvorničkim jamstvom može se kupiti i jamstvo bez franšize u trajanju do 12 mjeseci. Uvjeti financiranja iznimno su povoljni i konkurentni te prilagođeni pojedincima, a leasing rabljena vozila nudi financiranje na operativni i financijski leasing uz povoljne uvjete. Za iznos koji mjesečno možete izdvojiti za auto napraviti će vam najbolju ponudu prilagođenu upravo vama.

AutoZubak prodaja rabljenih automobila nudi preko 650 vozila dostupnih odmah, od kojih bismo izdvojili VW rabljena vozila uključujući modele Up!, Golf, Polo, Tiguan, T-Cross, Passat, zatim Audi rabljena vozila uključujući modele poput A1, A3, A4, Q2, Q3, Q5, e-tron, te Škoda rabljena vozila uključujući modele Octavia, Fabia, Superb, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Yetti, Citigo. Sva vozila dostupna su odmah a možete ih pogledati u 360 stupnjeva online ili na 7 lokacija diljem Hrvatske u AutoZubak salonima.

AutoZubak je dio Zubak Grupe, a već više od 40 godina objedinjuje usluge prodaje novih i rabljenih vozila te održavanja. Uspjeh tvrtke od samog početka temeljen je isključivo na najvišoj mogućoj kvaliteti usluge, zadovoljnim kupcima, korisnicima usluga, ali i zaposlenicima.