Dobitnici nagradne igre povodom WRC Croatia rallyja 2021.

S Inom do adrenalinskog uzbuđenja

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dobitnici nagradne igre povodom WRC Croatia rallyja 2021. proveli uzbudljivo popodne u automobilu rally vozača Juraja Šebalja

INA je kao ponosan sponzor utrke WRC Croatia rally 2021. i rally vozača Viliama Prodana početkom travnja organizirala nagradnu igru za svoje članove INA Loyalty programa vjernosti. Atraktivne nagrade su uključivale jedinstvena rally iskustva, a petero sretnih dobitnika su početkom ovog tjedna imali priliku iz prve ruke doživjeti kako je to nalaziti se na suvozačkom mjestu u pravom trkačem vozilu.

„Redovito točim na Ininim maloprodajnim mjestima i igram nagradne igre, a ovo je prvi put da sam osvojio nagradu. Oduvijek mi je bila želja voziti se u trkačem autu, a zahvaljujući Ini to mi se i ostvarilo. Vožnja je bila uzbudljiva i rado bih to iskustvo ponovio“, rekao je Tomislav Žagar, jedan od dobitnika rally taksi vožnje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vožnja kroz zahtjevnu stazu i u izazovnim uvjetima bila je pravo adrenalinsko iskustvo. Međutim, iskustvo našeg poznatog vozača rallyja Juraja Šebalja ulijevalo je sigurnost.

„Bavio sam se automobilizmom 15 godina i oduvijek sam s divljenjem promatrao „velike dečke“, a kad sjednete jednom takvom asu poput Juraja Šebalja u auto, to je iznimna čast. Straha nije bilo ni malo, a vožnja je bila izuzetno uzbudljiva. Šteta što nije duže trajala“, rekao je Nenad Morić, dobitnik vožnje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Podsjećamo, WRC Croatia rally 2021. vozi se na trasi dugačkoj više od 1200 kilometara koja prolazi kroz Grad Zagreb, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju. Najveći obožavatelji uzbudljivog WRC Croatia rally 2021. od 1. do 28. travnja 2021. godine mogu pronaći i ekskluzivne prigodne suvenire na odabranim maloprodajnim mjestima Ine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!