Dobitnici nagradne igre povodom WRC Croatia rallyja 2021.

S Inom do adrenalinskog uzbuđenja

21.04.2021 u 14:55

Bionic
Reading

Dobitnici nagradne igre povodom WRC Croatia rallyja 2021. proveli uzbudljivo popodne u automobilu rally vozača Juraja Šebalja

INA je kao ponosan sponzor utrke WRC Croatia rally 2021. i rally vozača Viliama Prodana početkom travnja organizirala nagradnu igru za svoje članove INA Loyalty programa vjernosti. Atraktivne nagrade su uključivale jedinstvena rally iskustva, a petero sretnih dobitnika su početkom ovog tjedna imali priliku iz prve ruke doživjeti kako je to nalaziti se na suvozačkom mjestu u pravom trkačem vozilu.

„Redovito točim na Ininim maloprodajnim mjestima i igram nagradne igre, a ovo je prvi put da sam osvojio nagradu. Oduvijek mi je bila želja voziti se u trkačem autu, a zahvaljujući Ini to mi se i ostvarilo. Vožnja je bila uzbudljiva i rado bih to iskustvo ponovio“, rekao je Tomislav Žagar, jedan od dobitnika rally taksi vožnje.

Vožnja kroz zahtjevnu stazu i u izazovnim uvjetima bila je pravo adrenalinsko iskustvo. Međutim, iskustvo našeg poznatog vozača rallyja Juraja Šebalja ulijevalo je sigurnost.

„Bavio sam se automobilizmom 15 godina i oduvijek sam s divljenjem promatrao „velike dečke“, a kad sjednete jednom takvom asu poput Juraja Šebalja u auto, to je iznimna čast. Straha nije bilo ni malo, a vožnja je bila izuzetno uzbudljiva. Šteta što nije duže trajala“, rekao je Nenad Morić, dobitnik vožnje.

Podsjećamo, WRC Croatia rally 2021. vozi se na trasi dugačkoj više od 1200 kilometara koja prolazi kroz Grad Zagreb, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju. Najveći obožavatelji uzbudljivog WRC Croatia rally 2021. od 1. do 28. travnja 2021. godine mogu pronaći i ekskluzivne prigodne suvenire na odabranim maloprodajnim mjestima Ine.