JAMES STUNT

Bivši Berniejev zet tvrdi da je Slavici Ecclestone osobno posudio pola milijuna funti u gotovini i to iz pomalo neobičnog razloga

02.11.2022 u 17:45

Bionic
Reading

U jeku suđenja, gdje je optužen za pranje novca u iznosu od 266 milijuna funti, James Stunt odlučio je u cijelu priču uplesti svog bivšeg punca, Bernieja Ecclestonea, za kojeg je ustvrdio da je s njim često kockao, a nije ostao dužani ni bivšoj punici Slavici Radić, nekada poznatoj kao Slavici Ecclestone

James Stunt jasno je odlučio - ako on mora 'potonuti', sa sobom će povući i sve koje zna. Bivši suprug Petre Ecclestone, kćeri Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea, trenutno svjedoči na vlastitom suđenju gdje je optužen za pranje novca i to ni više ni manje nego 266 milijuna funti, a on sada tvrdi kako je kod sebe imao uvijek velike količine gotovine zbog svoje navike kockanja. Upravo u kockanju, prema njegovom iskazu, često mu je društvo pravio bivši punac Bernie Ecclestone.

40-godišnji Stunt pred sucem je ustvrdio kako je za velike količine gotovine, koje su mu bile potrebne za kockanje, imao i dobro zaštićenu sobu u svom obiteljskom domu u Los Angelesu, kojeg je dijelio s Petrom Ecclestone.

Tu gotovinu, nepoznatog porijekla, objasnio je riječima da je to bila 'njegova gotovina': 'Bili su to pretežno neoporezivi dobici od kockanja iz kasina.' Često je znao kockati s Berniejem Ecclestoneom, koji je, navodno, radije davao njemu novac nego kladioničaru. 'Imao sam 'kredit' od 5 milijuna funti u svakom kasinu u Londonu i Las Vegasu', ustvrdio je i dodao kako mu je gotovina uvijek bila lako dostupna.

  • +4
James Stunt i Helena Robinson Izvor: Profimedia / Autor: Bruce Adams / dmg media / Profimedia

A onda je u sve upleo i bivšu punicu, Slavicu Radić, kojoj je navodno dao pola milijuna funte u gotovini kako bi ona mogla kupiti Monetovu sliku vrijednu 2 milijuna funti.

Naravno da nije Stunt propustio ne spomenuti i bivšu suprugu Petru Ecclestone, za koju je rekao kako ga je ostavila dva mjeseca nakon što mu je platila raskošnu proslavu 35. rođendana. Zabava je bila organizirana u londonskom klubu Tramp, a održana je u čast njegovog starijeg brata Leeja Stunta koji je preminuo nekoliko mjeseci ranije.

Na toj zabavi goste je zabavljao Sean Combs, odnosno P.Diddy, a Stunt je rekao kako se glazbenik, zbog njega, odrekao pola honorara. Cijeli račun podmirila je Petra Ecclestone kao rođendanski poklon, a onda je nekoliko tjedana kasnije njihov brak propao.