KOD NJIH NEMA KRIZE

U Londonu održano bajkovito vjenčanje Ecclestoneove kćeri, a evo kakvu je vjenčanicu za svoj dan iz snova odabrala Petra

17.07.2022 u 14:44

Bionic
Reading

Odjevena u vjenčanicu laskavog sirena kroja, koja je pratila liniju njezinog tijela, istaknuvši obline, Petra Ecclestone zavjetovala se na vječnu ljubav Samu Palmeru, dok su im kao svjedoci bili njihova kćerkica, kao i troje djece koje je mlađa kći Slavice i Bernieja Ecclestonea dobila s bivšim suprugom Jamesom Stuntom

I dok je njezino prvo vjenčanje, s Jamesom Stuntom s kojim je dobila i troje djece, bilo je vjerojatno jedno od najekstravagantnijih, stoga ne čudi da Petrin otac, nekadašnji čelni čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone odlučio platiti baš sve što su poželjeli. Pozivnice za tristotinjak gostiju poslane su u pozlaćenim kutijama s mirisnim svijećama i monogramom, a vjenčanje, na koje je potrošeno 12 milijuna funti, održano je u dvorcu Odescalchi kraj Rima.

No, čini se da to i nije bio recept za dobar brak, budući da se par 2017. odlučio razvesti, nakon čega je Petra s njihovo troje djece odselila u Ameriku. Da nije prestala vjerovati u ljubav pokazala je kada se zaljubila u Sama Palmera, prijatelja njezinog šogora Jayja Rutlanda, koji je u braku s njezinom sestrom Tamarom, i upravo se za njega udala ovog vikenda.

Ovoga puta vjenčanje je bilo puno intimnije i samo za odabrane uzvanike, a svi detalji čuvali su se u tajnosti do posljednjeg trenutka baš kako njezin bivši suprug, s kojim je prošla tešku brakorazvodnu parnicu i mučni razvod, ne bi uprskao sve planirano.

  • +10
Vjenčanje Petra Ecclestone Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Od jutra pristižu fotografije bajkovitog vjenčanja na društvene mreže, a otkriveno je i kako su posebne uloge imali upravo najmlađi - devetogodišnja Lavinia, sedmogodišnji blizanci Andrew i James te dvogodišnja Minnie, kao i kćeri njezine sestre Tamare, Serena i Sophia.

Petra Ecclestone za svoj je dan iz snova odabrala bijelu vjenčanicu sirena kroja, koja je imala po sebi uzorak čipke, dok je u kosi imala zataknut dugi veo te tijaru.

Tijekom ceremonije govor je održala i Tamara Ecclestone, a mladoženja Sam Palmer pohvalio se i posebnim vjenčanim poklonom - trofej nogometnog kupa iz 1980. godine, koji je osvojio West Ham pobjedivši Arsenal.

Nije poznato jesu li na kraju vjenčanju prisustvovali njezini roditelji, bivši supružnici Slavica Radić i Bernie Ecclestone.