OVAKVOG GA RIJETKO VIĐAMO

Tamara Ecclestone objavila fotku oca Bernieja sa unucima, ali i dvogodišnjim Aceom

20.09.2022 u 23:09

Bionic
Reading

Nekadašnji čelni čovjek Formule 1 ima četvero djece, od kojih je upravo Ace najmlađi, a sada se jedna od njegovih kćeri, Tamara Ecclestone, pohvalila obiteljskom fotografijom za pamćenje

'Ekipa', napisala je kratko i jasno pored fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu Tamara Ecclestone, kći nekadašnjeg čelnog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić, i iznenadila sve. A kako i ne bi kada je na fotografiji upravo njezin otac, 91-godišnji Bernie Ecclestone sa svoje šestero unučadi i najmlađim sinom Aceom.

Dobro raspoložena ekipa sastoji se od Tamarinih kćeri Sophie i Serene, te djece njezine mlađe sestre Petre Ecclestone, Lavinije, blizanaca Jamesa i Andrewa te najmlađe Millie. Najstarije od svih unuka, sestrične Lavinia i Sophie, u krilu drže dvogodišnjeg Acea, koji je njima svima zapravo ujak.

Malenog Acea rodila je Ecclestoneova treća supruga, Fabiana Flosi, u srpnju 2020. godine. Bivši mogul Formule 1 direktoricu marketinga Fabianu Flosi oženio je 2012. godine, tri godine nakon razvoda od naše manekenke Slavice.

  • +2
Bernie Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: George Cracknell Wright/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim Petre i Tamare te sina Acea, Bernie ima i najstariju kćer Deborah Ecclestone, koju je dobio u prvom braku s Ivy Bamford, no ona se medijski ne eksponira, pa nije poznato ni ima li djece i koliko.