tijekom noći

Slavica Ecclestone napadnuta u svom domu u Švicarskoj, a napadači u bijegu

22.08.2023 u 10:47

Bionic
Reading

Slavica Ecclestone napadnuta je u vlastitom domu u Gstaadu u Švicarskoj u noći sa subote na nedjelju, a dvojica maskiranih napadača pobjegla je te se za njima intenzivno traga

Bivša hrvatska manekenka Slavica Ecclestone napadnuta je ove subote tijekom noći u svojoj kući u Gstaadu u Švicarskoj, a dvojica maskiranih muškaraca pobjegla je te za njima intenzivno traga švicarska policija koja istražuje cijeli slučaj.

Naime, kako doznaje Večernji, Ecclestone je pretrpjela lakše tjelesne ozljede nakon što su dvojica provalila u njezin dom dok je spavala.

Slavica Ecclestone bila je supruga Bernieja Ecclestonea, nekadašnjeg predsjednika uprave Formule 1, a par se rastao upravo zbog njegove posvećenosti poslu. Razveli su se 2009. godine, a podjelom bračne imovine Riječanki sa švicarskom adresom pripalo je više od milijardu dolara vrijednih nekretnina i udio u dionicama, a danas se smatra da je upravo Slavica najbogatija Hrvatica na svijetu.

Ecclestone je prije nekoliko godina kupila i starinsku kamenu kuću u Malom Zatonu kraj Dubrovnika, a zatim ju je srušila i u prvom redu do mora sagradila luksuznu vilu u kojoj rado provodi vrijeme. Prošlog je ljeta divan grad na jugu pokazala i jednom od najslavnijih vozača Formule 1, Jeanu Alesiju.

Slavica Ecclestone Izvor: Cropix / Autor: Niksa Duper / CROPIX