glumačke dive

33 godine od kultnog filma Thelma i Louise opet su zajedno, evo kako danas izgledaju

19.03.2024 u 06:30

Bionic
Reading

Zvijezde nezaboravnog filma, u kojem tumače ženske razbojnice, uživale su u susretu u nedjelju u Kongresnom centru Connecticut na 33. obljetnici 'Thelme i Louise' na konvenciji i panelu posvećenoj ostvarenjima iz 90-ih

Susan Sarandon i Geena Davis snimljene su kako govore na panelu i sjede jedna uz drugu u Kongresnom centru Connecticut, 33 godine nakon što su zajedno glumile u ostvarenju Ridleyja Scotta iz 1991. godine. Dinamični duo uskladio se noseći crnu boju.

Holivudske glumice izgledale su sjajno. Sarandon je za tu prigodu odjenula bajkersku kožnu jaknu preko crne dolčevite, a svoju je frizuru stilizirala u uvojke. Davis je izgledala šik u odijelu na pruge ispod kojeg je nosila bijelu košulju. Damama se na pozornici pridružila Mira Sorvino kao moderatorica, a ondje su bili i glumci Alyssa Milano, Marisa Tomei, Patrick Duffy, James Van Der Beek, Dave Coulier, Jodie Sweetin i drugi.

  • +3
Geena Davis i Susan Sarandon Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin for / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Thelma & Louise' smatra se znamenitim feminističkim filmom, kao i projektom koji je mladom Bradu Pittu dao prvu veliku filmsku ulogu. Zaradio je impresivnih 45,4 milijuna dolara na blagajnama. Sarandon i Davis dale su blagoslov za nadolazeći istoimeni mjuzikl, u kojem bi glavne uloge trebale pripasti Amandi Seyfried i Evan Rachel Wood, a premijera se očekuje ove godine.

Izvor: Društvene mreže

Prisjetimo se, 2021. Susan i Geena poljubile su se u usta dok su prisustvovale posebnoj dobrotvornoj projekciji svog sada već kultnog filma povodom njegove 30. obljetnice. Dvojac je nosio preslatke crne majice s natpisom 'Ona je moja Thelma, a ja sam njezina Louise' i obrnuto. Bile su i glavne zvijezde u New Yorku zahvaljujući svečanom događanju 'Women In Motion' 2020. godine.