lokalni šerif, kućanice...

Evo čime se danas bave holivudske zvijezde koje godinama nismo vidjeli na TV-u

15.08.2023 u 16:24

Bionic
Reading

Od lokalnog šerifa preko uspješnih i manje uspješnih poduzetnika do kućanica posvećenih obitelji, evo čime su unosnu glumačku karijeru odlučile zamijeniti zvijezde koje smo obožavali gledati

U proteklih nekoliko godina, mnoge holivudske zvijezde kao da su netragom nestale s malih ekrana, ostavljajući obožavatelje s upitnicima iznad glave i iščekivanjem njihovog novog angažmana.

No, usprkos slavi i interesu za njihovim glumačkim uslugama, mnoge zvijezde odlučile su uzeti predah od posla koji ih je učinio planetarno poznatima i posvetiti se vlastitim interesima.

U nastavku donosimo pregled nekih od zanimljivih priča slavnih glumaca koja su sreću pronašla van oka javnosti.

Cameron Diaz - filantropkinja i kućanica

Cameron Diaz proslavila se u romantičnim komedijama na prijelazu tisućljeća te je postala jedna od najplaćenijih holivudskih glumica u povijesti.

Napisala je dvije knjige o zdravlju i wellnessu, a onda primjetno nestala sa scene. Naime, odlučila se umiroviti od glume (za sada) i fokusirati se na obitelj i odgoj djeteta. Nakratko se vratila glumi ove godine prihvativši ulogu u Netflixovom filmu s Jamiejem Foxxom.

U braku je s pjevačem Benjijem Maddenom s kojim je u prosincu 2022. godine dobila kćer Raddix. Uz to je i aktivna filantropkinja te radi za američku organizaciju koja pomaže ratnim veteranima koji su služili u Iraku i Afganistanu.

Steven Seagal - zamjenik šerifa i proizvodač oružja

Dva nastavka filma 'Pod opsadom' iu 1992. i 1995. godine bila su dovoljna da Stevenu Seagalu donesu status holivudske zvijezde. No, Seagal je danas daleko od glumačkih izvedbi jer posvećeno radi kao - zamjenik šerifa!

Također, investira u industriju oružja te posjeduje ogromnu kolekciju mačeva, a navodno mu svaki mjesec na adresu stiže pištolj izrađen samo za njega. S ruskom kompanijom radi na izradi dalekometne puške koja će nositi njegovo ime.

Meg Ryan - producentica bez zapaženog uspjeha

Zvijezda romantičnih komedija 80-ih i 90-ih godina, Meg Ryan slovila je za jedno od najomiljenijih glumačkih zvijezdi prošlog tisućljeća.

Godinama je ne viđamo na malim ekranima iz jednostavnog razloga - primila se posla iza kamere!

Naime, Meg je prigrlila ulogu producentice te financira i proizvodi nezavisne filmove od 2010.. godine. Među filmovima na kojima je radila su 'Život svetaca', 'Long Time Gone', 'Ljudska komedija', idr., no zasad se nijedan nije osobito proslavio.

Mary Kate i Ashley Olsen - vlasnice modnih brendova

Blizanke Mary Kate i Ashley Olsen topile su srca gledateljima popularne obiteljske serije 'Puna kuća', nakon čega su uslijedile uloge u filmove, a onda su malo pomalo nestale s malih ekrana.

Sestre su se, naime, odlučile okrenuti modi i danas vode jedan od najuspješnijih modnih brendova, The Row. Osim toga, vlasnice su luksuzne monde kompanije Elizabeth and Jame te cijenovno pristupačnijih brendova Olsenboye i StyleMint.

Bill Murray - vlasnik restorana i bejzbolske momčadi

Glumac slavan po ulozi u filmu 'Istjerivači duhova' danas živi daleko od holivudskog blještavila. Bill Murray danas je ponosan vlasnik uspješnog restorana i bejzbolske momčadi te investitor u sportske klube nižih liga.

Angus T. Jones - prodaje komunikacijske usluge

Angus T. Jones proslavio se u ulozi dječaka Jakea u hit seriji 'Dva i pol muškarca', no od onda ga nismo gledali na malim ekranima jer se u kasnim dvadesetima odlučio - umiroviti.

Danas radi u Toniteu, multimedijskoj kompaniji koja financira i producira komunikacijske usluge.

Susan Sarandon - vlasnica ping pong klubova

Susan Sarandon odlučila je napraviti pauzu od glume te se posvetila dobrotvornom radu i političkom aktivizmu. Osim toga, posjeduje lanac ping pong klubova s lokacijama u New Yorku i Torontu.

Drew Barrymore - voditeljica i osnivačica makeup brenda

Još kao djevojčica, Drew Barrymore bila je prava zvijezda. Pred kameru je stala sa svega 11 mjeseci te od onda nije stala s nastupima. Ipak, danas je gledamo ponajviše u ulozi voditeljice u njenom popularnom talk showu 'Drew' koji je omiljen mnogim holivudskih zvijezdama.

Uz to, posjeduje makeup brend Flower Beauty koji proizvodi kvalitetnu šminku i parfeme.

Gwyneth Paltrow - vlasnica unosne wellness kompanije

Osim uspješne glumačke karijere, Gwyneth Paltrow napravila je još uspješnije poduzetničke pothvate s wellness kompanijom Goop čija vrijednost se procjenjuje na preko milijardu dolara.

Goop je postao toliko popularan da je o njemu Netflix odlučio snimiti dokumentarac u nekoliko epizoda.

  • +7
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: POOL / Getty images / Profimedia