SA SUSAN SARANDON

Obožavatelji Jessice Lange zabrinuti nakon njenih fotografija u invalidskim kolicima

08.01.2024 u 12:49

Bionic
Reading

Sa svojom najboljom prijateljicom i kolegicom Susan Sarandon, legendarna Jessica Lange snimljena je u šetnji New Yorkom, no ovoga puta 74-godišnjakinji je trebala sva pomoć zbog čega ju je nepoznata djevojka gurala u invalidskim kolicima po gradskim ulicama

Malo je reći da su obožavatelji legendarne, 74-godišnji Jessice Lange ostali u šoku kada su ugledali najnovije fotografije slavne glumice. U društvu svoje najbolje prijateljice Susan Sarandon, Jessica je snimljena u šetnji New Yorkom, no ovoga puta nije šetala, već je mirno sjedila u invalidskim kolicima dok ju je mlada žena gurala po pločniku.

Što se točno dogodilo, možemo tek nagađati, budući da je njezin glasnogovornik izjavio kako je 'Jessica zdrava', ali i da se 'oporavlja od ozljede noge koju je zadobila u psećem parku'.

Ona i 77-godišnja Susan Sarandon vodile su samo njima znane razgovore, a nisu im smetale ni niske temperature, koje su ovih dana 'zadesile' New York.

Inače, jedino zajedničko snimanje dvije prijateljice imale su 2017. kada su glumile Joan Crawford i Bette Davis u seriji Ryana Murphyja 'Zavada'.

Jessica Lange Izvor: EPA / Autor: Tytus Zmijewski

Na filmskom platnu Jessica Lange je osvanula zahvaljujući agentici za manekenke i modele, ali je na sljedeću ulogu nakon filma 'King Kong' čekala tri godine. Kao glumica je priznata tek s četvrtim filmom 'Frances', a s njim su stigle i velike životne promjene na svakom planu.