SUSAN I geena

Neponovljive Thelma i Louise ponovno na okupu: Za slavni glumački dvojac godine su samo broj

29.01.2020 u 14:11

Bionic
Reading

Geena Davis i Susan Sarandon, zvijezde kultnoga filma 'Thelma i Louise' postale su glavne zvijezde u New Yorku zahvaljujući svečanom događanju 'Women In Motion' na kojemu su se nakon dvije godine ponovno okupile na crvenom tepihu

Malo tko nije gledao kultni film 'Thelma i Louise' redatelja Ridleyja Scotta, u kojemu konobarica i kućanica iz Arkansasa odluče odbaciti svakodnevnicu te sjedaju u auto i kreću na putovanje koje ubrzo postaje bijeg od policije.

Danas, 29 godine kasnije, Geena Davis i Susan Sarandon svojom pojavom uveličale su posebno događanje 'Woman In Motion' održano u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti na kojem su primile priznanje za kultni film, koji je tu večer doživio posebnu projekciju.

  • +2
Susan Sarandon i Geena Davis Izvor: Profimedia / Autor: Cover Images / Zuma Press / Profimedia

Posljednji put na crvenom tepihu, Susan Sarandon i Geena Davis ugledane su 2018. godine na tadašnjoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild, a kao i prije dvije godine ovaj slavni glumački dvojac plijenio je pozornost svojim mladolikim izgledom i svečanim odabirima.

I dok se 73- godišnja Susan Sarandon na svečanom događanju u New Yorku pojavila u klasičnom crnom odijelu s bijelom košuljom i dodatkom zanimljivog zlatnog broša, njezina 64- godišnja kolegica Geena Davis zablistala je u maloj crnoj haljini s čipkastim rukavima i trendovskim detaljem golih ramena.