Nagradni natječaj

Dijelimo vrijedne darove! Osvojite Xiaomi Redmi Note 8 Pro i romobil Xiaomi M365

19.12.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Redmi Note 8 pro dolazi u paketu s izvrsnom cijenom, gaming procesorom, velikim kapacitetom baterije

Moćnih 64 MP.

Na njegovoj poleđini nalaze se četiri stražnje kamere i čitač otiska prsta. Glavna kamera ima nevjerojatnih 64 MP, a dolazi s potpisom kompanije Samsung. Makro kamera omogućuje makro zumiranje, te iz blizine može prikazati sve nevjerojatne detalje. Moćne kamere snimaju fotografije u ultra visokoj rezoluciji, a imaju mogućnost snimanja videa u visokih 4K.

Prednju kameru krasni 20 MP koja je obogaćena Al tehnologijom. Za savršene selfie fotografije u svakom trenutku tu je bokeh efekt koji omogućava zamućivanje pozadine, a krajnji rezultat su profesionalne fotografije.

Stvoren za gamere!

Redmi Note 8 Pro će odgovarati svakom gameru. Njegov Helio G90T omogućava pokretanje video igara visokog intenziteta. Što je najzanimljivije kod ovog uređaja je to da ima tekuće hlađenje. Tekuće hlađenje čuva procesor od velikog zagrijava i to je razlog zašto možete igrati video igre više od 10 sati.

Baterija podržava 10 sati igranja!

Osim savršenog procesora tu je i savršena baterija. Koja omogućava potpuno uživanje u video igrama preko 10 sati bez potrebe za punjenjem. U prodajom paketu zajedno s njim dolazi punjač od 18 W koji u rekordnih 2 sata može napuniti bateriju do 100%.

Pročitajte detaljnu recenziju uređaja ovdje.

  • +4
Xiaomi Redmi Note 8 Pro slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Xiaomi M365 – odličan način za izbjegavanje gradske gužve

Njegov moderan dizajn i tamno-siva boja s crvenim detaljima nikoga ne stavlja ravnodušnim. Romobil je lagan i prenosiv, a preklapa se u 3 sekunde. Izrađen je od kombinacije metala i polikarbonata, a teži 12,5 kilograma.

Ide brzinom od 25 km/h, a pokreće ga baterija snage od 1865 mAh. Baterija se može napuniti na maksimalnih 100% u roku od 4-5 sati. Može podnijeti osobu težine od 100 kg.

Romobil ima mogućnost da se preko Bluetootha spoji s vašim pametnim telefonom.

  • +11
Romobil Xiaomi M365 Izvor: Promo fotografije / Autor: Xiaomi

Da biste ušli u izbor za vrijedne nagrade, ispunite prijavu te odgovorite na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti Xiaomi Redmi Note 8 Pro / romobil Xiaomi M365?'. Najkreativniji odgovor bit će nagrađen pametnim telefonom Xiaomi Redmi Note 8 Pro i romobilom Xiaomi M365.

Pravilnik natječaja

Trajanje natječaja: od 19.12.2019. do 26.12.2019. U tom periodu moći će se vršiti prijave. Dobitnik je Mirko Čikić, a njegovu prijavu donosimo u nastavku.

Zašto baš ja? Dat ću vam nekoliko razloga za, a vi nađite bar jedan zbog koga ja to ne bih trebao osvojiti. Kao prvo, iako sam stari dida, neću dozvoliti suvremenoj tehnici da me samo tako gazi. Moram držati, makar starački, korak s unucima.Do prije dvije godine nisam ni čuo za Xiaomi (i danas ne znam da li se čita: Šaomi, Ksaomi ili Ksjaomi), ali sam kupio Xiaomi Mi Max2 i prezadovoljan sam. Puno toga sam naučio, dida plaća račune, igra igre, gleda Vakulu, a što ne zna pita svog prijatelja Googlea. No, moja bistra unučica je bacila oko na moj mobitel i stalno pita kad ću dobiti kakav mobitel, da njoj dam ovaj. Znači, ako ja osvojim ova čuda tehnike, onda usrećujete odjednom tri osobe: ja dobijam zvijer od mobitela, unuka moj "stari" Mi Max2, a unuk će jezditi niz ulicu na moru na romobilu. Ne znam da li vam treba još razloga. Sretno mi bilo. Sretno i vama od srca, pa i ako ne osvojim nagradu. Nije dida zlopamtilo.