ŠTO KUHATI ZA BADNJAK

Donosimo vam riblje recepte najpoznatijih hrvatskih restorana

7/15

Bocca Marai - tučeni bakalar

Bakalar stavite u posudu za miješanje te dodajte maslinovo ulje, vrhnje za kuhanje, sjeckani peršin i češnjak.
Zatim skuhajte krumpir u slanoj vodi, ocijedite i zgnječite te dodajte u posudu s bakalarom i ostalim pripremljenim sastojcima.

Posudu stavite na paru i pjenjačom dobro izmiješajte smjesu te začinite po volji.
Od preostalog maslinovog ulja, majoneze i crnila napravite emulziju. Servirajte na tamnom prepečenom kruhu.

U slast!

Bocca Marai - tučeni bakalar

Bocca Marai - tučeni bakalar

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Prethodna slika Sljedeca slika
Božićni blagdani počinju postom i nemrsom na Badnjak, što znači da toga dana ne jedemo ništa mesno. Zbog toga smo se potrudili pronaći vam originalne riblje recepte nekih od najboljih hrvatskih restorana i inspirirati vas da ove godine oduševite svoje ukućane delicijama posluženim na tanjuru