objavila vlada

Zorana Staničić Jereb je privremena ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad

12.05.2022 u 17:23

Bionic
Reading

Zorana Staničić Jereb imenovana je privremenom ravnateljicom Hrvatskog zavoda za socijalni rad do imenovanja ravnatelja temeljem provedenog javnog natječaja, priopćeno je u četvrtak sa zatvorenog dijela 118. sjednice Vlade RH

Državnom službeniku Željku Prši dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za ljudske potencijale u Ministarstvu unutarnjih poslova, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.

Razriješena je dosadašnja članica Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet Tajana Huzak. Novim članom Upravnog vijeća imenovan je Dominik Paparić, kao predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije koje je nadležno za razvoj otoka.

Vlada je donijela i zaključak kojim predlaže Skupštini društva Hrvatske šume d.o.o. izbor mr.sc. Mladena Mikolčevića, dr.sc. Krunoslava Zmaića, Ante Bašića i Branka Sušeca za članove Nadzornog odbora toga društva, temeljem provedenog postupka za izbor članova Nadzornog odbora, na vrijeme od četiri godine, stoji, uz ostao, u priopćenju.