ZAJEDNIČKI KANDIDAT

Zlatka Komadinu na lokalnim izborima podržava nova velika koalicija

09.03.2021 u 11:57

Bionic
Reading

Koalicijski sporazum za zajednički izlazak na izbore u Primorsko-goranskoj županiji u utorak su u Rijeci potpisali SDP, HSU, PGS, IDS i HSS, a njihov kandidat za župana Zlatko Komadina poručio je da su ispunili sve obećano u proteklom mandatu te će u sljedećem dovršiti započete projekte.

Komadina je naglasio da je ta koalicija ostala zajedno i nakon tekućeg vladajućeg mandata na županijskoj razini "što govori o stabilnosti te da što valja i traje".

"Sve što smo obećali smo ispunili u proteklom mandatu, a u sljedećem želimo dovršiti započete projekte", rekao je taj SDP-ovac.

Predsjednik PGS-a Darijo Vasilić istaknuo je da izborni slogan koalicije "Izaberi dokazano" ukazuje na sve ono što je ta koalicija ostvarila - od 84 ostvarena EU projekta vrijednosti 300 milijuna kuna, ulaganja u infrastrukturu, luke, školstvo, zdravstvo i druge djelatnosti u nadležnosti županije.

Komadina je napomenuo i da SDP izlazi na izbore u svih 36 jedinica lokalne samouprave na području PGŽ. U oko pola izlazi sa svojim kandidatima za gradonačelnike i načelnike općina, a u ostalima podržava kandidate PGS-a ili nezavisne kandidate.