UBILA GA SRPOM

Žena se borila s leopardom 30 minuta i preživjela!

27.08.2014 u 11:38

Bionic
Reading

Kada je potrebno, ljudi mogu biti nevjerojatno hrabri i snažni, a to pokazuje i slučaj 56-godišnje Indijke koja je u žestokoj borbi pobijedila leoparda i to – srpom i lopaticom!

Kamla Devi, 56-godišnja Indijka, pokazala je veliku hrabrost i želju za životom u bliskom susretu s opasnim leopardom. Hrabra indijska seljanka s velikim predatorom borila se čak 30 minuta, a na kraju ga je uspjela ubiti i to uz pomoć alata s kojim je radila na zemlji – srpom i lopaticom.

Nesretnu ženu leopard je napao dok je nosila vodu iz kanala prema usjevima na kojima je radila. Vrebao je na nju iz grmlja tako da ga uopće nije mogla vidjeti sve dok je nije zaskočio.

'Nasrtao je neprestano na mene i dugo vremena smo se borili. Čvrsto sam držala srp i snažno sam se borila s njim. Ubila sam ga zahvaljujući srpu', rekla je Kamla indijskom CNN-u. Hrabra žena trenutno se oporavlja u bolnici. Tijekom borbe zadobila je ozbiljne rane i izgubila je mnogo krvi.

'Skupila sam hrabrost kako bih uzvratila napad. Obećala sam samoj sebi da mi ovo neće biti posljednji dan života', ispričala je medijima Kamla. Nakon napada hodala je gotovo kilometar, a tek tada su je odvezli u bolnicu. Liječnici su iznenađeni time što je hrabra žena uopće preživjela napad.

Ubijeni leopard kasnije je pronađen na kraju sela. Ovo nije prvi slučaj u kojemu se divlja životinja opasno približila selu. U indijskim područjima leopardi, ali i neke druge divlje životinje, sve češće dolaze u sela u potrazi za hranom.