Ozalj

Policija uhitila i kazneno prijavila ženu koja je muškarca pokušala ubiti antifrizom

07.02.2020 u 10:25

Bionic
Reading

Zbog sumnje da je pokušala ubiti 41-godišnjeg muškarca, polilcija je uhitila i kazneno prijavila 27-godišnjakinju s područja Ozlja

Policijski službenici Policijske postaje Ozalj i Službe kriminalističke policije Policijske uprave karlovačke postupali su po prijavi o sumnji na trovanje 41-godišnjaka te nad 27-godišnjakinjom proveli kriminalističko istraživanje. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o Kristini Ferko.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem 27-godišnjakinju se sumnjiči da je 22. siječnja 2020. na širem području Ozlja nepoznatim sredstvom koje u sebi sadrži etilen-glikol (s obzirom na sastojak, vjerojatno je riječ o antifrizu, op. a.) otrovala 41-godišnjaka, a uslijed čega je on zbog teškog zdravstvenog stanja 23. siječnja 2020. liječnički zbrinut u zdravstvenoj ustanovi.

Kristina Ferko Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Štedul Fabac

Zbog sumnje da je 27-godišnjakinja počinila kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju, ona je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku te će biti dovedena u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.