TREBAT ĆE STRPLJENJA

Zbog WRC Rallyja zatvara se dio Zagreba

18.04.2024 u 08:37

Bionic
Reading

Zbog održavanja sportske priredbe 'WRC CROATIA RALLY 2024.' od 18. do 21. travnja, Ulica Hrvatske bratske zajednice u smjeru jug, od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije, bit će zatvorena za sav promet danas, 18. travnja 2024. od 11:00 do 24:00 sata

Radi se o istoj regulaciji prometa kao i prošle godine, izvijestili su iz Grada Zagreba. Promet na istočnom kolničkom traku u smjeru sjevera odvijati će se normalno. Podjednako, bit će zauzeto istočno i južno parkiralište kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu su: Ulica Grada Vukovara – Savska, Ulica Grada Vukovara – Držićeva avenija, Avenija Dubrovnik – Most mladosti – Držićeva avenija, Avenija Dubrovnik – Jadranski most – Selska cesta – Ilica, Slavonska avenija – Zagrebačka avenija – Ljubljanska avenija, Avenija Dubrovnik od rotora Remetinec do rotora Zapruđe.

'Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te za razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu', navode iz Grada Zagreba.