susret u splitu

Zbog utakmice Hajduka i PAOK-a uveden poseban režim na granici

10.08.2023 u 13:34

Bionic
Reading

Poseban režim na hrvatskoj granici, posebno na dijelu s Crnom Gorom i BiH policija je uvela zbog večerašnjeg nogometnog susreta u Splitu između Hajduka i grčkog PAOK-a, doznaje N1

Iako je gostujućim navijačima Uefa zabranila dolazak u Split, zbog tragičnih nereda od prije tri dana u Ateni, hrvatska granična policija dobila je zapovijed da izdvoji, odnosno kanalizira sve putnike za koje se utvrdi da su nogometni fanovi.

Tako će ih, objašnjavaju upućeni izvori, biti lakše kontrolirati, odnosno provjeriti ne unose li možda neko oružje ili zabranjenu pirotehniku u zemlju.

  • +13
Uhićeni huligani izvedeni pred tužitelja Izvor: Pixsell / Autor: Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI

Izvori iz hrvatske policije potvrdili su da je zbog današnje utakmice između Hajduka i PAOK-a razina budnosti svih angažiranih na osiguranju podignuta na najvišu razinu, piše N1

Od ranije se zna da je dvoboj Hajduka i PAOK-a proglašen susretom visokog rizika, zbog čega je i razumljiv dodatni angažman policije. 'Angažirali smo sve rodove policije, a splitska policija dobila je ispomoć od kolega iz okolnih policijskih uprava. Sve je organizirano preko Ravnateljstva policije, pojašnjavaju uključeni u današnje osiguranje utakmice.