stanje u prometu

Zbog policijskog očevida u prekidu željeznički promet Vrbovec-Dugo Selo

03.05.2022 u 07:13

Bionic
Reading

Zbog policijskog očevida na željezničko-cestovnom prijelazu u prekidu je željeznički promet na dionici Vrbovec-Dugo Selo, poručili su u utorak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK) uz napomenu kako je u tijeku organizacija zamjenskog prijevoza autobusima

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Jankomir, u zoni radova i dvosmjernog prometa, u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni dugoj oko dva kilometra.

HAK također upozorava i na opasnost od naleta na srnu koja je uočena na autocesti A1 Zagreb(Lučko)-Ploče-Karamatići između 26. i 27. kilometra u smjeru Dubrovnika te autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Kutina i odmorišta Stari hrastovi u smjeru Bregane gdje se vozi uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi.

Do 6. svibnja u 12 sati na državnoj cesti Oštrovica-Meja (DC501) na pružnom prijelazu Meja vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima.

Danas od 7,30 do 16 sati zbog radova na državnoj cesti DC8 Jadranskoj magistrali na ulazu u Industrijsku zonu Lonići u naselju Bibinje vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju.