priopćenje kbc-a

Zbog obnove Klinike za ženske bolesti i porode neke usluge sele u ove tri bolnice

  • Autor: I.V./Hina
  • Zadnja izmjena 29.09.2022 16:00
  • Objavljeno 29.09.2022 u 16:00
KB Sveti Duh

KB Sveti Duh

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

U Klinici za ženske bolesti i porode Kliničkog bolničkog centra Zagreb pokrenut je postupak obnove nakon potresa pa će se od studenoga dio zdravstvenih usluga obavljati u KBC-u Sestre Milosrdnice, u Kliničkoj bolnici Sveti Duh ili u KB Merkur

U Klinici za ženske bolesti i porode Kliničkog bolničkog centra Zagreb kreću radovi na obnovi oštećenja nastalih nakon potresa zbog čega je potrebno reorganizirati dio djelatnosti ginekologije i opstetricije, odnosno postupke medicinski potpomognute oplodnje, priopćio je KBC Zagreb.

Svi postupci potpomognute oplodnje planirani za listopad ove godine bit će dovršeni u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb.

Parovima koji su dobili termine nakon listopada ove godine bit će osiguran nastavak liječenja u KBC-u Sestre Milosrdnice, u KB Sveti Duh ili u KB Merkur, ustanovama koje će, u skladu sa Zakonom o medicinski potpomognutoj oplodnji, preuzeti postupke Klinike za ženske bolesti i porode.

Parovima koji imaju kriopohranjene zametke osigurat će se izvođenje embriotransfera bez odgode, a liječnici, embriolozi i ostali zdravstveni radnici Zavoda za humanu reprodukciju KBC-a Zagreb i dalje će biti na raspolaganju pacijentima. Poliklinika Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb za obradu neplodnosti i dalje nastavlja s radom prema planiranim narudžbama.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!