BIJESNI PULJANIN

Zbog cigarete napao četvoricu Vrsarana

06.12.2010 u 15:35

Bionic
Reading

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i razbojništva u pokušaju, u petak je u Istražni centar pulskog Županijskog suda priveden 23-godišnji P. M. iz Pule

Naime, osnovano se sumnja da je 26. studenog u Zagrebačkoj ulici u Puli zajedno s prijateljem, čiji identitet zasad još nije poznat, s izlikom da traži cigaretu prišao grupi Vrsarana, u dobi od 22, 24, 34 i 35godina te ih bez razloga napao.

Kako mu je 22-godišnji Vrsaranin, od kojeg je zatražio cigaretu, odmah odgovorio da je nema, razjareni Puljanin mu je krenuo pretraživati džepove. Uvjerivši se da nema cigarete, u bijesu ga je stisnutom šakom udario u predjelu nosa. Dok su se ostala trojica mladića iz grupe snašla od iznenađenja, podivljali Puljanin nasrnuo je i na njih, napavši ih na isti način.

Srećom, osoba s kojom je bio u društvu pokušala ga je smiriti, što su četvorica napadnutih mladića iskoristila za bijeg. No vidjevši ih kako nastoje pobjeći, bijesni 23-godišnjak je, gađajući ih kamenjem, potrčao za njima. Nakon što je sustigao 22-godišnjaka i 35-godišnjaka, ponovno ih je napao udarcima u glavu, nakon čega je ipak i sam pobjegao.

'U sukobu su 22-godišnjak i 35-godišnjak zadobili teške tjelesne ozljede, a 24-godišnjak i 34-godišnjak lakše su ozlijeđeni', priopćila je PU Istarska, ne otkrivši mogući motiv napada.

'S obzirom na to da je naknadno pronađen, nije bilo moguće utvrditi je li 23-godišnji Puljanin bio pod utjecajem opojnih sredstava', kazao je Valter Opašić iz PU Istarske.