HAK UPOZORAVA

Zatvorena Podravska magistrala

18.06.2010 u 07:24

Bionic
Reading

Zbog vremenskih neprilika, za sav promet do daljnjega je zatvorena dionica Podravske magistrale(D2) Koprivnica - Štaglinec, a obilazak je preko Bakovčice, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub

Na autocesti A4 Zagreb - Goričan zbog radova je zatvoren ulaz na autocestu na čvoru Kraljevečki Novaki u smjeru Zagreba te izlaz s autoceste u smjeru Goričana (silazak prema Dugom Selu).

Otežano se vozi, jednim trakom, i na dionici Popovec - Ivanja Reka, u oba smjera, zbog radova. U jutarnjim i popodnevnim satima mogući su zastoji i vožnja u koloni.

Na dionici Jadranske magistrale (D8), Makarska - Drvenik, zbog pregleda vijadukata Podgora I i Podgora II, danas od 8 do 17 sati vozit će se naizmjence, jednim trakom.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u Istri, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj.

Zbog urušavanja mosta za sav promet zatvorena je županijska cesta Ladimirevci - Satnica (kraj Valpova), a zbog klizišta, zabrana je za teretni promet na državnoj cesti D 34 Daruvar - Maslenjača.

Od 19. lipnja počinju ljetne zabrane za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, subotom od 4 do 14 i nedjeljom od 12 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.