KOD BOSILJEVA I DUBROVNIKA

Zastoji zbog dvije prometne nesreće

10.08.2010 u 17:17

Bionic
Reading

Zbog prometne nesreće prometuje se naizmjence na Jadranskoj magistrali (D 8) u mjestu Orašac na dubrovačkom području, a prometna policija regulira promet, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK)

Također zbog prometne nesreće između čvorova Bosiljevo 2 i Bosiljevo 1 na 63. km autoceste A1 prometuje se voznim trakom, otežano.

Vremenski su uvjeti povoljni za vožnju u cijeloj zemlji. Tijekom dana zastoji su mogući u blizini turističkih središta na Jadranu, na Istarskom ipsilonu kao i na dionicama na kojima su u tijeku radovi.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

U Zagrebu, otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu. Za sav promet je zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.

Na graničnim prijelazima pojačan je putnički promet na Kaštelu u oba smjera te na Staroj Gradiški i Pasjaku na ulazu. Trajekti plove prema redu plovidbe.