mjere opreza

Zaštitar iz Kaštela koji je brutalno pretukao djevojku priznao krivnju i dobio zatvorsku kaznu

25.10.2019 u 23:19

Bionic
Reading

Na dvije godine zatvora od kojih će godinu dana odslužiti iza rešetaka, dok ostatak od godine dana neće izdržati ako u roku od četiri godine ne počini neko novo kazneno djelo nepravomoćno je u petak na Općinskom sudu u Splitu osuđen Toni Višić, 29-godišnji zaštitar iz Kaštela

Ukinut mu je istražni zatvor te su mu određene mjere opreza - javljanje jednom tjedno u policiju i zabrana približavanja žrtvi na manje od 50 metara te zabrana uspostavljanja bilo kakvog kontakta s njom, javlja Slobodna Dalmacija.

Višiću se sudilo jer je 19. srpnja ove godine oko 6.10 sati u prostoru pred ulazom u noćni klub “Central”, nakon što ga je 20-godišnja djevojka upitala zašto je uhvatio za stražnjicu i pri tom ga udarila šakom u glavu, on njoj uzvratio udarivši je šakom u glavu.

Od udarca boksača, djevojka je pala na pod, a onda ju je Višić udario nogom u tijelo od čega je zadobila podljev desne nadlaktice te ju je nakon toga još udario nogom i šakom u glavu slomivši joj jagodičnu kost.

Iako se do sada branio šutnjom, Višić je pred sutkinjom Milom Kragić priznao krivnju u potpunosti kazavši da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo.