od 24. do 16. lipnja

Zagreb objavio kartu privremene regulacije prometa zbog INmusica

22.06.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Iz zagrebačke uprave su izvijestili o prometnoj regulaciji tijekom INmusic festivala koji se održava od 24. do 26. lipnja

'Grad Zagreb će za potrebe prijevoza posjetitelja 16. INmusic festivala u periodu od 24. do 26. lipnja, uvesti dodatne polaske ZET-ove autobusne linije 113, koja će prometovati svakih 15 minuta, u vremenskom periodu od 16:00 do 05:00 sati na relaciji:

  • Okretište Ljubljanica - Zagrebačka avenija - Hrgovići - Aleja Matije Ljubeka (Jarun) - Hrgovići - Zagrebačka avenija - okretište Ljubljanica. Osim redovnih stanica, autobus će stajati i na stajalištu Ribički prilaz, odnosno zoni ulaza na Festival.

Za vrijeme održavanja Festivala, Grad Zagreb će postaviti i stalke za oko 1000 bicikala uz istočni kraj regatne staze. Za sva vozila promet će biti zatvoren Petrovaradinskom cestom od Vodoprivrede uz nasip do parkirališta, odnosno izlaza sa Aleje Matije Ljubeka. Kao i do sada za vrijeme održavanja festivala biti će zatvorene i Ulice Hrvatskog sokola te Hrgovići.

Sve sudionike u prometu kao i posjetitelje 16. INmusic festivala iz gradske uprave mole za strpljenje i dodatan oprez te apeliraju da se pridržavaju posebne prometne regulacije.