TEŠKA NESREĆA NA A3

Zabio se u turski kamion i poginuo

02.09.2011 u 09:56

Bionic
Reading

Mladi vozač (26) iz Vinkovaca poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u petak u 2,35 poslije ponoći dogodila na južnom traku autoceste A3 Bregana – Lipovac u blizini odmorišta Marsonia nedaleko od Slavonskog Broda

Upravljajući Golfom vinkovačkih registarskih oznaka, vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u kamion turskih registarskih oznaka koji je ispred njega vozio u istom smjeru, prema istoku.

Vozač je na mjestu preminuo, a u automobilu su se u tom trenutku nalazila još tri Vinkovčanina, od kojih su neki teže, a neki lakše ozlijeđeni. Najteže je prošao 24-godišnjak, čije su ozljede teške i za život opasne te je iz brodske bolnice prevezen u Zagreb. Teško je ozlijeđen i 23-godišnjak, a 30-godišnjak je prošao s lakšim ozljedama. Obojica su zadržana u brodskoj bolnici na liječenju.

Policija provodi istragu koja će otkriti uzrok nesreće, no sumnja se na neprilagođenu brzinu. Još uvijek je, međutim, nejasno kako se sudar dogodio baš na tom dijelu autoceste koji je vrlo dobro osvijetljen pa se nagađa da je vozaču u trenutku nesreće možda pozlilo.