MENADŽER IVANE KINDL

'Za pjevanje u HDZ-ovoj kampanji dobila je 70000 kuna'

11.09.2011 u 14:09

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Kindl nije pjevala u kampanji Jadranke Kosor, ali je nastupala za HDZ-ovu kampanju 2007. godine i za to je dobila 70 000 kuna, potvrdio je za tportal.hr njezin menadžer Alen Križaj

Nakon napisa da je bivša blagajnica HDZ-a Branka Pavošević iz vrta iskopala isplatnice kojima su novcem iz crnog fonda stranke financirani troškovi za predsjedničku kampanju Jadranke Kosor i kampanju za parlamentarne izbore 2007. godine, neka su se imena našla u središtu zanimanja javnosti. Među njima su i pjevačica Ivana Kindl te pjevači Jacques Houdek i Miroslav Škoro.

Ivana Kindl kaže kako nije pjevala u predsjedničkoj kampanji Jadranke Kosor. 'Pjevala sam u HDZ-ovoj kampanji, ali 2007. godine, onoj za parlamentarne izbore. Sve detalje oko financija dogovarao je moj menadžer', rekla nam je Ivana.

Njezin menadžer Alen Križaj kaže da posjeduje ugovor kojim je dogovorena suradnja između HDZ-a i Ivane Kindl, odnosno njega kao potpisnika ugovora. 'Honorar bi trebao biti poslovna tajna, ali reći ću da je, koliko se sada sjećam, iznos bio točno 70.000 kuna i uplaćen je na žiro-račun. Imali smo standardni ugovor, porezi su uredno plaćeni i sve to se može provjeriti u poreznoj službi. Na pitanje tko je iz HDZ-a potpisao ugovor, Križaj nam je odgovorio: 'Nisam sad sto posto siguran, ali mislim da ga je potpisao tadašnji tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak.'

Za HDZ je pjevao i Miroslav Škoro, ali on se danas ne javlja na telefon. Njegov menadžer Damir Tutić, pak, nije bio previše raspoložen za razgovor o toj temi, ali kaže da za sve poslove posjeduje urednu dokumentaciju. Jacques Houdek do zaključenja ovoga teksta ostao nam je nedostupan.