SANJA BILAČ UZVRAĆA UDARAC

'Za koga je Jurjević glasovao? Za Ostojića ili Keruma'

sanja bilač

sanja bilač

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Potpuno mi je jasna nervoza Marina Jurjevića i SDP-a. Nisu se uspjeli prikazati kao netko tko želi srušiti Željka Keruma, nego su razotkriveni – reagirala je Sanja Bilač iz HDZ-a na konferenciju za novinare SDP-a i HNS-a

'Na jučerašnjoj sjednici, kada su imali priliku na jedini legitiman način, a to je uvrštavanjem točke dnevnog reda o referendumu za smjenu gradonačelnika to i učiniti, dok je u vijećnici bilo svih 13 oporbenih vijećnika, to nisu htjeli napraviti. Ne samo to, nisu htjeli ni smjenu Nevenke Bečić. Svoj su zahtjev dali onog trenutka kada više nije bilo 13 vijećnika oporbe u vijećnici, znajući da ne može proći, a sve s ciljem da Kerumu omoguće ostanak na vlasti do kraja mandata', tvrdi Bilač i zaključuje da je zanimljivo kako su u Splitu Marin Jurjević i SDP zajedno s Kerumom protiv HDZ-a.

'Još uvijek postoji šansa za smjenu gradonačelnika, a ona je u rukama SDP-ova ministra Arsena Bauka', poručila je Bilač. Kaže da na prošlim izborima u Splitu nije glasovala ni za Ostojića ni za Keruma, a uputila je pitanje za koga je Marin Jurjević glasovao.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi