LEANNA BARTLETT

Vruća djevojka iz 'Osvete na visokim petama'

15.02.2017 u 09:06

Bionic
Reading

Lijepa Ukrajinka s Los Angeleskom adresom, Leanna Bartlett, modelingom se počela baviti još dok su Kevin Systrom i Mike Krieger uz pomoć prijatelja peglali danas najpopularniju društvenu mrežu za vizualno komuniciranje. Tek koju godinu kasnije Leanna je i sama instalirala Instagram na svoj pametni telefon i karijera joj je krenula uzlaznom putanjom

Obožavatelje borilačkih sportova uveseljavala je svojim pojavljivanjem između rundi kao ring djevojka, a ljubiteljima auto-moto sportova poznata je postala kao zaštitno lice Toyo guma i energetskog napitka Rock Star.

Nezapažena nije ostala ni među filmašima, a vrhunac svoje glumačke karijere, zasada, dosegnula je u romantičnoj komediji iz 2014. 'Osveta na visokim petama', u kojoj je utjelovila jednu od pet vrućih djevojaka.

U filmu, u kojem se Carly (Cameron Diaz), Amber (Kate Upton) i Kate (Leslie Mann) udruže radi zajedničke osvete Katinom mužu Marku (Nikolaj Coster-Waldau) koji ih sve tri vara, između ostalih se još pojavljuju Don Johnson, Nicki Minaj i muž Cyndi Lauper, glazbene zvijezde 80-ih, David Thornton. Kate Upton je za ulogu u filmu nominirana za MTV-evu filmsku nagradu u kategoriji Najbolja izvedba bez majice. Nije nam poznato je li naša Leanna imala tehničke uvjete za tu nominaciju, ali adute je, sigurni smo, itekako imala.

????✨

A post shared by Leanna Bartlett (@leannabartlett)

It's cold outside By @dreamstatelive For @yandy

A post shared by Leanna Bartlett (@leannabartlett)

Sundial @dreamstatelive @yandy

A post shared by Leanna Bartlett (@leannabartlett)

~Fits like a glove~ @yandy @dreamstatelive

A post shared by Leanna Bartlett (@leannabartlett)