Vrijeme je za monokromatske boje!

Vrijeme je za monokromatske boje!

15.10.2012 u 12:20

Bionic
Reading

Ne znam ni zašto ni kako ali čim se temperatura spusti za nekoliko stupnjeva počnem posezati za monokromatskim bojama u svojem ormaru. Crna je već itekako počela dominirati mojim kombinacijama, no danas sam ju malo osvježila ovim predivnim bijelom topom, da ne kažem skulpturom.

topom, da ne kažem skulpturom.

O jednoj od dražih mi simbioza na hrvatskom modnom tlu; onoj Madame Demode i Tamare Bombardelli već sam pisala pa svi oni koji me prate znaju da obožavam njihove promišljene i osebujene kolekcije. Najfriškija je tek izašla s Cro-A-Portera pa još nisam uspjela nabaviti ni jedan komad, ali ova majica od tvrdog debelog bijelog laštika iz predzadnje me ostavila bez daha.

Kombinirala sam ju na obične lagane crne trikvarta hlače i na jedne od mojih omiljenih cipela na koje sam potpuno zaboravila, ali su mi ukazale prilikom nedavnog preslagivanja mojeg splitskog ormara. Mislim da su se idealno uklopile na cijelu ovu monokromatsku priču koju je ispred derutnog Koteksovog kompleksa u Splitu zabilježio Luka. Što vi kažete?

photos: Luka Nižetić
top: Madame Demode i Tamara Bombardelli, hlače: Zara, torba: Tamara Bombaredelli, cipele: Irregular Choice, naočale: Hrelić


Budite uz facebook ModeKomode jer danas ide nova nagradna igra. :)

Do tada uživajte u Thom Yorku.

LP