STRAVIČNA NESREĆA KOD LIMA

Vozač izgorio u Cliju

03.01.2014 u 10:12

Bionic
Reading

Noćas oko 2.10 sati jedna je osoba ostala zarobljena u automobilu nakon prevrtanja te je izgorjela. Stravična nesreća dogodila se na županijskoj cesti 5209 između Svetog Lovreča i vrha Lima. Vozač, čiji se identitet utvrđuje, bio je sam u automobilu

Uzroci i okolnosti ove teške prometne nesreće sa smrtnim ishodom još se utvrđuju. Prema zasad utvrđenom, nepoznata osoba koja je upravljala bijelim Renaultom Clio, pulskih registracijskih oznaka, kod odvojka za Vrsar sletjela je s mokrog kolnika. Automobil je udario u stijenu, nakon čega se prevrnuo i zapalio. Nesretni vozač ostao je zarobljen u plamtećem automobilu.

Na mjestu događaja je u nazočnosti nadležnog državnog odvjetnika iz Pazina i inspektora zaštite od požara Policijske uprave istarske obavljen očevid te je naloženo da se tijelo preveze na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Za vrijeme obavljanja očevida od 2.55 do 7.50 sati bila je zatvorena dionica županijske ceste između Svetog Lovreča i vrha Lima te se promet odvijao obilazno preko Istarskog ipsilona.