OPTIMIZAM U DINAMU

Vida: Iz dana u dan smo sve bolji!

02.02.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Dinamo je pobijedio i u drugoj utakmici Atlantic Cupa u Portugalu. Nakon Odensea, modri su svladali i švedskog prvaka Helsingborg. Zbog toga i ne čudi odlično raspoloženje u taboru hrvatskog prvaka

Hrvatski prvak se trenutno nalazi na pripremam u Portugalu gdje i nastupaju na turniru Atlantic Cup. Nakon dvije odigrane utakmice i dvije pobjede može se reći da bi Dinamo na proljeće trebao izgledati jako dobro. Puno kombinatorike, okomitije igre, ali i korištenje krilnih igrača rukopis je koji je donio Ante Čačić. Iako je Dinamo u srijedu pobijedio Helsingborg golom Krstanovića tek u 89. minuti, modri su prikazali dopadljivu igru.

'Protivnik je bio vrlo dobar, pokretljiv i živahan, ali svejedno smo imali niz dobrih situacija. Mislim da smo zasluženo dobili jer smo zaista napravili dovoljno prilika za pobjedu', kazao je trener Čačić za klupske stranice Dinama koji je bez obzira na pobjedu imao i kritike na račun igre svoje momčadi.

'Napravili smo previše naivnih prekršaja i tako im omogućili prilike iz prekida, ali smo se u istima dobro branili što je opet dobro', završio je Ante Čačić

Vrlo dobru partiju protiv švedskog prvaka pružila je obrana na čelu s Vidom

'Najbitniji su dobre igre cijele momčadi i odlični rezultati. Stvarno smo iz dana u dan sve bolji, igramo dobro i pobjede dolaze kao nagrada. Jedina je šteta što nismo zabili još koji pogodak, ali bit će i toga', rekao je pouzdani branič Dinama za klupsku internetsku stranicu.

A junak pobjede Ivan Krstanović zapravo nije trebao niti igrati protiv Helsingborga.

'Bilo je pitanje hoću li igrati jer me boli zglob, ali ispalo je odlično. Sretan sam zbog pobjede jer smo je itekako zaslužili', kazao je strijelac pobjedničkog gola.