NEVENKA ŽIVI U ILUZIJI

'Vi ste propali, a ne Kerum!

14.09.2012 u 17:30

Bionic
Reading

'Firma Kerum nije propala! Vi ste propali, a ne firma Kerum! Vi ste u problemima, a ne firma Kerum!' izvikala se Nevenka Bečić na novinare koji su je zamolili za komentar na očito potonuće tvrtke koja je donedavno bila stup obiteljskog carstva Željka Keruma

Nešto kasnije se pribrala pa kazala da o problemima u tvrtki Kerum d.o.o. nije kompetentna govoriti, premda je punih dva desetljeća - sve do ovog ljeta - bila njezina direktorica. Kako smo pisali, ovog ljeta Kerum je većinu poslova prebacio na novu tvrtku Kerum trgovina, pa je tako ostao dužan svojim brojnim dobavljačima. Kerum d.o.o. trenutačno je u blokadi i gotovo je sigurno da će otići u stečaj.

'Budući da nisam u tvrtki, ne vodim je i nisam član uprave, to nije predmet mog djelovanja i nisam ovlaštena davati bilo kakve informacije', kazala je Bečić.

Njezin brat, splitski gradonačelnik Željko Kerum, u javnosti se uopće nije pojavio punih dva mjeseca, a na radnom mjestu u Banovini i znatno dulje. No, sestra ga brani i kaže da je svejedno 'vrlo uspješan'.

'Uspjeh svakog pojedinca, pa tako i mog brata, ogleda se u izboru kvalitetnih ljudi koji će izvršavati njegove zadatke. Tko kaže da gradonačelnik ne radi? On svoje obveze obavlja jako dobro putem osoba koje je postavio da operativno odrađuju njegove zadatke, a to radimo ja i njegovi zamjenici. Svakodnevno se koordiniramo s gradonačelnikom i svakodnevno ga informiramo. Sve što je obećao, realizirat će se', tvrdi Bečić.

Svome bratu čak je javno čestitala na rođenju četvrtog djeteta, drugog sina s nevjenčanom suprugom Fani Horvat.
'On i njegova gospođa su presretni jer je na svijet došlo jedno novo stvorenje. Neka mu Bog podari zdravlje, sriću i dug život, a njegovim roditeljima na,ljepše čestitke jer je to najljepši trenutak u životu', rastopila se Nevenka.