IZGRADNJA MIRA

Upisi na Mirovne studije 2009/2010

15.09.2009 u 15:33

Bionic
Reading

Mirovni Studiji - jednogodišnji neformalni program obrazovanja za mir, nenasilje i aktivne građane i građanke objavljuju upise u radnu godinu 2009/2010. Prijaviti se možete od 10 – 20. Rujna 2009

Mirovni studiji su namjenjeni građanima i građankama - onima koji žele aktivno doprinositi izgradnji mira i smanjenju društvene nepravde.

Za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti osobe iznad 18 godina starosti, zainteresirane za propitivanje pojma i prakse mira, nenasilja, ljudskih prava te nenasilnog djelovanja. Ohrabrujemo na upis osobe svih životnih dobi. Od sudionika i sudionica očekujemo: redovni dolazak na odabrana predavanja, spremnost na grupni rad, zajedničko učenje i razmjenu iskustava.
Učimo od predavača, učimo puno i jedni od drugih.

'Ako ste spremni za aktivno, iskustveno, participativno učenje – prijavite se! Drugim riječima – ako imate grč u želucu od nasilja i društvenih nepravdi oko vas, a ne želite se više ljutiti na televizor, novine i politiku – dođite da zajedno vidimo što su do sada učinili drugi i što možete i sami mijenjati' - poručuju iz CMS-a.

Zbog specifičnih metoda rada koje uključuju puno diskusije i aktivnosti, u program upisujemo najviše 35 sudionika i sudionica.

Više na www.cms.hr