IZJALOVIO SE 'SEKS U TROJE'

Unuk Tuđmanovog brata uhićen u bijegu

07.02.2013 u 20:57

Bionic
Reading

Unuk brata prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana i njegova djevojka uhićeni su nedaleko od Sombora pod sumnjom da su prevarili i opljačkali jednog Beograđanina, javljaju srbijanski mediji. Vijest o uhićenju Igora Tuđmana i Nataše Antolović potvrđena je i u MUP-u Srbije

Navodno je dvojac, osumnjičen za prijevaru i pljačku, uhićen prvi pokušaju bijega u Hrvatsku, na granici nedaleko Sombora.

Osumnjičeni su, kako pišu srbijanski mediji, da su prevarili, uspavali i pokrali čovjeka koji ih je prijavio, a s kojim su se prethodno upoznali preko web-stranice za upoznavanje Smokva.com gdje su njim, navodno, dogovorili 'seks u troje'.

Kad su prije nekoliko večeri došli kod njega u stan, unuk Tuđmanova brata i njegova djevojka iskoristili su pogodan trenutak, uspavali žrtvu te mu iz stana ukrali telefon, prijenosno računalo i novac te se žrtvinim džipom odvezli prema Novom Sadu.

Nakon što je došao sebi, prevareni Beograđanin prijavio ih je policiji koja ih je uskoro i uhitila te privela na saslušanje.