pretraženi domovi

Uhićena još dvojica razbojnika koji su presreli kombi s novcem kod Osijeka i ranili zaštitare

24.10.2019 u 14:16

Bionic
Reading

U jutarnjim satima u četvrtak na području Brodsko – posavske županije uhićene su još dvije osobe, zbog nedavnog razbojništva i ranjavanja dvojice zaštitara na cesti između naselja Koprivna i Hrastin, izvijestila je osječko-baranjska policija

Policijski službenici PU osječko – baranjske, u suradnji s policijskim službenicima PU brodsko – posavske, uhitili su još dvije osobe na području Brodsko – posavske županije. U tijeku je pretraga njihovih domova, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, priopćila je policija.

Na području Slavonskog Broda 22. listopada privedena su dvojica osumnjičenika za ovo kazneno djelo, a u osječko-baranjskoj policiji u četvrtak nisu željeli komentirati neslužbene informacije da je jedan od osumnjičenih u međuvemenu pušten. Kažu da će se o pojedinostima očitovati po završetku kriminalističkog istraživanja.

Jedan od osumničenika je, nakon ispitivanja u osječkom Županijskom državnom odvjetništvu, u četvrtak priveden sucu istrage osječkog Županijskog suda, radi odlučivanja o prijedlogu za određivanje istražnog zatvora.

Razbojništvo se dogodilo 21. listopada, nešto prije 15 sati, na cesti između mjesta Koprivna i Hrastin, kada su počinitelji su, uz uporabu vatrenog oružja, opljačkali dvojicu zaštitara, koji su upravljali vozilom zaštitarske tvrtke i pritom otuđili zasad neutvrđenu količinu novca.