DRSKI KRADLJIVAC U SLAVONSKOM BRODU

Udario vlasnika i pred nosom mu ukrao auto

26.04.2011 u 17:03

Bionic
Reading

Dok ugrađujete razne skupe sustave kako biste svog limenog ljubimca zaštitili od krađe, zasigurno vam nije ni na kraj pameti da kradljivac s lakoćom može ukrasti automobil i u trenutku dok stojite tik pored njega

Upravo je to u petak u Slavonskom Brodu doživio 29-godišnjak kojemu je kradljivac pred nosom odvezao auto s parkirališta u ulici Ivana Antunovića. Sve se odigralo u samo par sekundi. Dok je stajao pored svog Opela, 29-godišnjem Brođaninu je oko 22 sata i 30 minuta prišao nepoznati muškarac koji ga je snažno udario nekim tvrdim predmetom u leđa. Nakon što je 29-godišnjak pao na tlo, kradljivac je brzo ušao u otključani automobil s ključevima u bravici te je pred očima zaprepaštenog vlasnika odjurio Opelom u nepoznatom pravcu.

Brzi kradljivac jednako je tako brzo i dolijao. Već u subotu ujutro na vrata su mu zakucali policajci te je uhićen. Ukradeni automobil je pronađen i vraćen vlasniku koji je lakše ozlijeđen, a protiv 39-godišnjeg kradljivca slijedi kaznena prijava za kazneno djelo razbojništva.