KRVAVA TRAGEDIJA U OZLJU

Ubio suprugu i njezinu kći pred očima djece

06.07.2009 u 09:56

Bionic
Reading

Majka A.M. stara 60 godina i njezina 30-godišnja kći I.P. ubijene su jutros u samom centru Ozlja, a ubojica je majčin nevjenčani suprug Mirko Mihičinec (52). Tragedija se dogodila u 7.20, a ubojica je odmah uhićen

Mirko Mihičinec pucao je u svoju 60-godišnju suprugu 'tetejcem' 7,62 mm te navodno u nju ispalio 6 metaka. Žena je preminula na mjestu nesreće. Pucao je i u njezinu 30-godišnju kćer koja je zadobila teške tjelesne ozljede, uslijed kojih je preminula nešto prije 10 sati u karlovačkoj bolnici, izvijestio je Radio Mrežnica

Oružje stravičnog zločina još uvijek leži na cesti, na pola puta između poljoprivredne ljekarne i policijske postaje gdje se ubojstvo i dogodilo.

Šezdesetogodišnja žena je ubijena u automobilu parkiranom na nogostupu ispred ljekarne, u kojem su bili i njezin zet te troje unučadi, djeca od 5, 9 i 10 godina, pred čijim se očima tragedija i dogodila, otkriva Radio Mrežnica.

Ozaljska gradonačelnica Biserka Vranić kazala je za Hinu da je Mirko Mihičinec u policiji već evidentiran kao višestruki počinitelj obiteljskog nasilja.

Koordinatorica ženske grupe Korak Sadika Zvirkić izjavila je da je A. M. u subotu prijavljivala obiteljsko nasilje, ali da policija tu žensku grupu, koja upravlja i skloništem za žene i djecu žrtve nasilja, nije obavijestila o krizi u toj obitelji, odnosno da se nije radilo po protokolu o postupanju sa žrtvama obiteljskog nasilja.