MONSTRUM

Ubio djevojke, a potom ih tražio s obitelji

05.04.2010 u 20:30

Bionic
Reading

Srbijanska policija izvijestila je da je uhitila Toplicu Markovića (30) pod optužbom da je tijekom subotnje noći u šumi pokraj mjesta Ćuprija ubio dvije djevojke. Najbizarnije od svega je što se osumnjičenik tijekom današnjeg jutra priključio potrazi za djevojkama

Kako smo ranije izvijestili tijelo jedne djevojke s prostrijelnim ranama pronađeno je u automobilu marke Honda, dok je drugo, s također prostrijelnim ranama, pronađeno oko tri metra od vozila.

Kako doznaje Blic, ubojstva su izvršena iz pištolja, a usmrćene su Ivana Stojković (25) i Biljana Obradović (18) iz sela Krušar kod Ćuprije.

Prema prvim informacijama, jedna djevojka imala je ranu na glavi, dok je drugoj polomljena noga, ali još uvijek nije poznato je li ta povreda nastala od metka ili udarca tupim predmetom. Policija jučer nije priopćila ni je li pronađen pištolj kojim je izvršen zločin. 

Kako navodi srbijanska policija Marković je oko četiri sata ujutro zaustavio djevojke u automobilu kako bi ga povezle. Svo troje živi u istom mjestu.

Ubojica je zatim djevojke natjerao da se odvezu u šumu gdje je došlo do svaže te u konačnici ubojstava. Toplica je jednoj od djevojaka dva puta pucao u glavu. Mlađa djevojka je istrčala iz automobila, no monstruozni ubijca je prvo zaustvaio hicem u nogu, a zatim joj je prišao i pucao u sljepoočnicu.

Ubojica se pješke vratio u selo.