ODREĐEN PRITVOR

Ubila muža nakon što ju je premlatio crijevom za vodu

13.08.2011 u 21:15

Bionic
Reading

Istražni sudac Županijskog suda u Zadru danas kasno popodne pritvorio je na mjesec dana ženu (63) koja je sinoć na Viru jednim ubodom nožem u srce ubila supruga (65), doznaje se večeras od glasnogovornika PU zadarske Elisa Žodana

Sudac joj je odredio pritvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Kako se danas službeno doznaje od policije, motiv jučerašnjeg ubojstva bio je prethodni fizički napad supruga na dvije godine mlađu ženu.

Zadarska je policija prvu informaciju o slučaju u Viru dobila u petak oko 20,15 sati, kada ih je nazvao djelatnik Hitne medicinske pomoći iz Nina rekavši da idu na intervenciju u Vir gdje je jedna muška osoba ozlijeđena.

Policija je kazala da je 65-godišnjak na dvorištu pred kućom svoju suprugu na očigled svih tukao crijevom za vodu nakon čega je žena ušla u kuću, a za njom i njen suprug. Tamo se potom u kuhinji dogodilo teško ranjavanje 65- godišnjaka kojega je žena nožem oštrice 20 centimetara ubola jednom u prsište. On je kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku bolnicu, no ubrzo je preminuo.