JESTE LI IH VIDJELI?

U tjedan dana nestalo 13 osoba

18.01.2013 u 13:53

Bionic
Reading

U Hrvatskoj je u tjednu za nama nestalo 13 osoba, dvije tinejdžerice o čijim smo nestancima pisali prošloga petka pronađene su, a traga se za još trima osobama nestalim ranije u siječnju. U potragu za njima uvijek se možete uključiti i vi, pogledajte njihove fotografije i ako posjedujete bilo koju informaciju o nekome od njih, dojavite policiji na besplatni broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Kristijanu Radojčiću (39) izgubio se svaki trag još u petak, 11. siječnja, kada je otišao sa zagrebačke adrese Vinogradska 29 u nepoznato. Kristijan je visok 180 centimetara i ima smeđu kosu, a tada je bio odjeven u plave traperice i plavo-bijelu jaknu na pruge.

Potom su u subotu, 12. siječnja, nestale četiri mlade djevojke i jedan muškarac. Anamaria Ćosić (16) te 15-godišnjakinje Dragana Slanček i Lana Okun otišle su s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini, a 13-godišnja Nikolina Ošruš s adrese Sv. Mateja 70/A u Zagrebu.

Anamaria je visoka 170 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima svijetloplavu valovitu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Dragana je visoka 154 centimetra, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu valovitu kosu, kestenjaste velike oči, okruglo lice i istetovirana slova na lijevoj nozi. Lana, čija fotografija datira iz 2009., visoka je 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu valovitu kosu, zelene velike oči i ovalno lice. I Nikolina je visoka 160 centimetara te je srednje tjelesne građe, no ona ima crnu kosu i crne oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, zimsku jaknu i tenisice.

Muškarac koji je istoga dana nestao je Neven Miler (33). On je otišao s riječke adrese Venuccieve stube 11 u smeđoj jakni s krznom, plavim trapericama i crnim cipelama, a nosio je ruksak. Visok je 175 centimetara, jače je tjelesne građe, ima crnu kosu, kestenjaste oči i okruglo lice.

Branka Vuga (14) nestala je sljedećeg dana, 13. siječnja, također u Rijeci. Otišla je s adrese Vukovarska 47 te joj se gubi svaki trag. Ona je visoka 170 centimetara, slabije je građe, ima plavu ravnu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Bila je odjevena u crvenu majicu kratkih rukava, crnu vestu s kapuljačom dugih rukava, izlizane plave traperice i crno-žute tenisice.

Malo je informacija o Stjepanu Jakovljeviću. Zna se tek da ima 20 godina i da mu se izgubio svaki trag u nedjelju, 13. siječnja, kada je otišao s adrese Vinogradska 29 u Zagrebu.

Dvjema osobama trag se izgubio i u ponedjeljak, 14. siječnja. Radi se o 17-godišnjoj Raziji Čavalić (17) i Nebojši Gvozdić (40). Razija se udaljila s adrese Gaj 15a u Novoj Gradiški, a Nebojša s adrese Hrastin prilaz 2 u Zagrebu. Djevojka je visoka 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice, dok je muškarac visok 175 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i tetovažu škorpiona na desnom ramenu te tetovažu prstena na lijevoj ruci. Nije poznato u što je bio odjeven, a Razija je u trenutku nestanka na sebi imala crnu jaknu s kapuljačom i plave hlače.

U Rijeci je 15. siječnja nestala 17-godišnja Ivana Kižlin. Ona je visoka 158 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Nije poznato u što je bila odjevena, a udaljila s adrese Vinogradska 29.

Marici Haračić (43) trag se izgubio 16. siječnja u Zagrebu. Udaljila se s adrese Barčev trg bb u krem jakni dužine do ispod struka, plavim trapericama i smeđim gojzericama. Marica je visoka 177 centimetra, srednje je tjelesne građe, ima smeđu kosu, smeđe oči i ovalno lice.

Posljednja prijavljena nestala osoba je Veronika Loborec (15). Ona se jučer, 17. siječnja, udaljila sa zagrebačke adrese Savska cesta 192 u nepoznato. Visoka je 170 centimetara, jače je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu, svijetloplave velike oči i okruglo lice. Bila je odjevena u plave traperice, sive kožne tenisice s ljubičastim vezicama i nosila je crvenu torbu.

U ovome trenutku u Hrvatskoj se traga i za trima osobama koje su nestale ranije ove godine. To su Josipa Rajković (14) - Bedekovčina i Ali Kadim (17) - Zagreb, kojih nema od 2. siječnja te Matea Ivanović (15), koja je nestala 9. siječnja u Narti.