JESTE LI IH VIDJELI?

U tjedan dana nestalo 12 osoba, šest maloljetnih

15.02.2013 u 14:20

Bionic
Reading

Dvanaest osoba prijavljeno je u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba prošloga tjedna za kojima se traga, a od deset nestalih osoba iz tjedna ranije, još se traga za petero, ostali su pronađeni. Pogledajte o kome se radi i svaku informaciju o njima dojavite policiji na broj 192, najbližu policijsku postaju ili na e-mail nestali@nestali.hr

Štefanija Jurina (56) i Ankica Meser Kezele (55) prve su nestale u tjednu za nama, u petak, 8. veljače. Štefanija je tada otišla s adrese Brezje 57 u Gornjoj Stubici u sivim hlačama i tamnosmeđoj svilenoj majici. Njezinu fotografiju policija ne posjeduje, a visoka je 170 centimetara, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i kestenjste oči te ovalno lice. Ankica je otišla sa zagrebačke adrese Vinogradska 29, no nije poznato u što je tada bila odjevena, kao ni ostali podaci o njoj.

U subotu, 9. veljače, 49-godišnji Darko Hudina otišao je s adrese Vjekoslava Karesa 40 u Sisku i  otad mu se gubi svaki trag. On je visok 180 centimetara, jače je tjelesne građe, ima svijetloplave oči i ovalno lice.

Petnaestogodišnji Dino Kominović nestao je 10. veljače s adrese Selska 32 u Zagrebu. Više podataka o njemu nema.

Osobe koje još nisu pronađene, a o čijim smo nestancima izvijestili prošloga petka su Chanel-Lela Medved (17), Marko Đurić (55), Ana Belić (16), Damir Amić (17) i Slaven Čubela (31), a naknadno je prijavljen i nestanak Stjepana Bedenikovića (51). Stjepan je 7. veljače otišao s adrese Štrucljevo 99, Sveti Križ Začretje i još se nije vratio. Visok je 185 centimetara, srednje je građe, ima sijedu kosu, male sive oči, ovalno lice i ožiljak na tjemenu, vodoravno oko dva centimetara.

Te je nedjelje s adrese Rade Končara 15 u Sisku otišla u grad, navodeći da će se brzo vratiti, 20-godišnja Nadica Milanović. Djevojka je visoka 160 centimetara, slabije je građe, ima crnu kosu, crne oči i ovalno lice, a na destoj potkoljenici tetovažu cvijeta. Bila je odjevena u ljubičaste hlače i sivu vestu s krznom.

Anica Mihajlov (71), Martina Maranić (16) i Dragana Slanček (15) nestale su u utorak, 12. veljače. Anica je u nepoznatoj odjeći otišla s adrese S. Radića 47 u Podstrani. Visoka je 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima sijedu kosu i plave oči. Martina se udaljila s adrese Anina 75 u Zagrebu, u plavim trapericama i crnoj jakni. Ona je visoka 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu, ovalno lice i nosi aparatić za zube. Dragana, već poznato lice, čija fotografija je iz 2009., opet je otišla s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku. Podsjetimo, ona je visoka 153 centimetra, slabije je građe, ima crvenu kosu, kestenjaste velike oči, šiljati nos i okruglo lice, a na lijevoj nozi tetovažu slova.

Dva dana traje potraga za Tomislavom Krkačem (35) i Stefanom Krajačićem (17), koji su nestali 13. veljače. Tomislav se udaljio s adrese stanovanja Pavla Lončara 59 u Zaprešiću navodeći da autobusom ide u Zagreb nešto obaviti, no nije se vratio. Visok je 170 centimetara, srednje je građe, ima kestenjaste oči i izraženu čeonu ćelavost. Stefan je pak u nepoznatoj odjeći otišao s adrese Sv. Mateja 70/A u Zagrebu u nepoznato. Visok je 180 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.

Zasad posljednja prijava, o nestanku Zvonka Vidovića (17) u evidenciju je stigla iz PU krapinsko-zagorske. Zvonko je jučer, 14. veljače, otišao s adrese Lukovčak 1A, Đurmanec te mu se gubi svaki trag. Visok je 185 centimetara, slabije je građe, ima svijetloplave oči i četvrtasto lice.